Sekadar Bertanya

Nak tanya, baru masuk minggu ke 6 normal ke payudara kita makin kurang sakit? #firstbaby

3 Các câu trả lời

Saya kalau nk period mmg jenis sakit payudara sngt2, tapi seblum tahu prgnant, payudara saya sakit 2 x ganda, sampai mngadu kat hsbnd mcm nak pecah jee. sakit dia berlarutann sbb slllu kalau kita period mmg dia hilang, ni skit tak je and cek 2 line. Saya masih terasa dia mcm kdg tu sengal2 la sampai week 12, and week 12 tu sya gugur, lepas gugur hilang segala sakit😥, and rasa mcm kempis pun ade je😌

Saya masuk 10 minggu hilang dah sakit kt payudara… skrg 21w pun takde sakit2 dah. awal mengandung je sakit

2y trước

Baik sis terima kasih byk2... Risau juga kalau saya je rasa macam ni... maklumlah pertama kali macam ni..

normal je..