Buasir semasa hamil

Nak tanya.. ada yg pernah alami buasir ketika hamil? Sy dah genap 9 bulan, tiba2 td masa mandi perasan "butthole" tu mcm tbonjol dan sedikit pedih n tak selesa.. normal ke atau merbahaya ye? Ada petua utk kecut tak #bantujawab #firstmom #SeriusTanya

1 Trả lời

tolak kedalam pelahan pelahan, saya ade baca dlm apps ni ade org makan apple untuk sembelit. boleh try, macam saya before ni makan jambu batu minum air masak banyak