xboleh tengok cahaya lampu

nak tanya ada x para mummy macam saya , kalau tengok cahaya lampu pening pale teramat sgt

2 Các câu trả lời

Ada , saya la tu. Mungkin sbb sblum ni sya ada migraine. Kalau tido pun kena bgelap habis. Tp sbb ada pasang lampu malam kat tepi sya kena tutup mata pakai kain. Klau kluar rumah masa pagi petang macam tu, sya kena standby cermin mata hitam haha. mata sensitif dgn cahaya. Pernah skali sya lupa bawa, balik rumah tu pening mcm mabuk laut dah. 2 hari pening

1mo trước

tp sy xde migraine.. tu yg risau tuu.. anak kedua plak kena mcm niy.. nak Mandi pon pening sbb cahaya lampu.. mmg xboleh pandang lampu langsung

ada darah tinggi ke?

1mo trước

xada darah tggi sis..