Minum air gula

Nak tanya ada tips tak minum air gula ? Banyak ke nanti dia bagi air gula ye ? Sebab nanti ada appt doc suruh datang minum air gula , risau sebab semalaman puasa lepastu dtg terus minum air gula takut muntah pula 😅#firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

bawak air kosong. minimumkan tegukan. kalau saya, saya tarik hembus nafas banyak kali dulu. dah hembus tu terus minum tanpa nafas n telan selagi boleh sebab nak minimumkan tegukan air gula tu. lagi banyak tegukan, lagi mual rasanya 😂lepas minum tu teguk la air kosong

1y trước

Depends kat kk juga sis air kosong tu. Ada setengah tempat air kosong pon nurse tak bagi minum. Memang kena tahan je lapar haus 2 jam tu 🥲

dtg awal pagi... sbb klau dpt air gula yg baru bancuh suam panas sedap je... klau dtg lambat air dh larut pekat jdi x sedap , then mindset jgn pikir air gula... anggap je minum air sirap in shaa Allah okey

kat tempat sy, penuh cawan air kantin sekolah tu. bawak air masak dan minyak angin. lepas minum, pegi kumur dan minum air masak sikit. sbb 2jam tu nk tahan utk amik darah kedua.

Di tempat saya, satu cawan mug tu. standby minyak angin untuk 2 jam waktu tunggu tu.sis boleh tu don't worry

Tak pasti tp sy x amalkan pun. Yg penting mindset saja.