Tarikh kiraan dan scan tak sama

Hi nak tanya.. Ada tak yg scan tak sama besar dgn tarikh kiraan period? Kiraan 7w4d tp scan 6w1d. Tp doktor ckp kantung ok je cantik tp baby masih belum ada. Usia kandungan dgn tarikh tu beza seminggu lebih.. Doktor suruh repeat scan 2 minggu lagi nak tengok kandungan saya menjadi atau tak. Risau..

2 Các câu trả lời

normal awk , jnji jgn lbih 2minggu. sbb tarikh tu ramalan shj. kita xtahu timing yg tepat baby disenyawakan bila. bagi masa , jgn overthinking okey.

Normal sis jgn lebih dari 2minggu

3t trước

Jgn risau / stress lah. Kadang mesin ni doctor akn ckp ada + atau -