Bersalin & Berpantang di negeri lain

Hi nak tanya ada tak yang pernah bersalin di negeri lain tapi berpantang dengan mak di negeri lain? Apa procedure untuk tukar klinik checkup anak tu ye? Maksudnya kena inform KK yang dekat negeri berpantang tu je ke atau just walkin je masa nak checkup tu? Saya ingat nak bersalin di HKL dan balik berpantang dengan mak di Perlis. #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

masa checkup 36w inform misi yg awk bersalin di kl dan lps discharge straight balik ke kampung . misi akn minta detail kk yg terdekat dgn kmpung utk mereka inform.