16weeks 6days

Nak tanya, ada tak sesiapa yg pernah pregnant 16weeks..sakit kaki n sakit pinggang ?

3 Các câu trả lời

Itu normal sis.. Nnt perut makin besar akan lagi sakit.. Sakit punggung, sakit pinggang, kaki krem, tangan kaki kebas, kaki bengkak dan macam2 lagi. 😊Sabar ye mommy2 semua pahala tu

2y trước

ohh yeke 😅 maaflah xthu sbb first baby.. sblm ni xpnh rse sesakit cmny. tu yg risau..

Saya 7weeks dah sakit2 kaki . Ni 14weeks sakit pingang . Kadang nak amik barang jatuh mencangkung kejap fuhhh sakit nya pingang masyallah

2y trước

xpe sis, lumrah seorang ibu pregnant.. semoga kita kuat hadapinya ☺️

saya, sakit kaki sebelah kanan..sakit pinggang..sakit bawah tulang punggung kalau berdiri lama 😮‍💨

2y trước

aah sis smelah saya, saya sakit kaki sblh kanan jgk bila duduk bersila or berdiri lme. pinggang sakit bila duduk lme.