Pengalaman bersalin di hospital sultanah bahiyah

Hi nak tanya ada tak pernah bersalin dekat hospital Sultanah bahiyah? Hihi . Saya baru pindah sini . Nnt nak bersalin dekat sana.

2 Các câu trả lời

Saya penah bersalin dekat HSB masa anak first. Alhamdulilah okay sis. Kalau anak kena tahan nicu, sis kena sediakan diaper + wet tissue. Lepas bersalin dekat LR, nurse akan pakaikan pad bertali. memang tak selesa tau hahaha so make sure sis bawak pad tau. so lepas pindah dekat ward boleh lah tukaq.

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin