Heartbeat baby 185

Nak tanya ada tak mommy yg scan bawah 12w jantung baby laju. Cth 120-170 tapi baby sis 180 mcm tu? #ingintahu #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

Saya scan 9w hari tu pun sama 180 jugak. Dr tak cakap apa pun . innsyaAllah sihat hendaknya

2mo trước

Oh ye. Sama juga ye. Insyaallah2 semoga baby kita sihat sihat je. Aamiin

mmg heartbeat bby lagi laju dripd hearbeat mommy. normal

kalau docter scan awk .xde ckp ppe.. normal tu..sbb baru lg

2mo trước

Tulah. Setakat ni Dr. cuma cakap jantung laju. Penat ke muntah ke? Saya takde muntah2 cuma bila setiap kali scan sy berdebar sbb sblm ni pernah gugur 2x. Sono kata pula normal sbb dia kecil lagi. Nanti dia dah 12w ke atas bacaan akan normal. Tu nak tanya kalau2 ada ibu2 yg pernah ada pengalaman. Terima kasih sis.🙏🏻