Period tak teratur lepas bersalin anak pertama

Nak tanya ada tak mommy sama macam saya . Masa anak dara period memang datang regular je, lepas bersalin anak pertama n menyusu badan, period jadi tak teratur . Kadang datang tepat waktu, kadang datang lambat, kadang tak ada langsung .. saya buntu 🥺#SeriusTanya #ingintahu #Sharing_dong_Bund

2 Các câu trả lời

Sebenarnya kalau nyusu badan period lambat sikit Mungkin hormon sis baru nak okay Untuk period regular take time jugak Atas badan

2mo trước

Ya betul sis…