terminum air yang dah tercemar dengan minyak wangi. Kandungan 8 weeks.

Nak tanya ada sesiapa pernah terminum air yang dah tercemar dengan minyak wangi. Kandungan 8 weeks. Husb saya suka pakai minyak wangi sampai tak perasan ada yang termasuk dlm air susu kambing saya yg saya buat untuk minum. Dah minum sampai hbis baru perasan bau wangi. #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

InshaAllah takde apa2. sebab kuantiti yg termasuk tu tak banyak mana. cuma kena observe la kalau ada apa2 yg tak okay, pergi jumpa Dr terus

1y trước

tq sis ♥️♥️