Pregnant/Tidak

Nak tanya, 7/6 scan dkt klinik sebab x period dah sebulan lebih dan buat pregnancy test nagetif, bila cek dr kata ada cyst 3 cm selepas tu pada tarikh 13/6 buat pregnancy test, dapat result mcm ni. Betul ke pregnant? Ataupun disebabkan cyst? Boleh explain ☺️

Pregnant/Tidak
2 Các câu trả lời

mngkin kandugn mc awal bila scan tak nmpk...puan ada try tak scan klnik lain? klu clearblue dah bg +ve puan jaga diri sjalaa..cyst tu kdg kecut sndiri bila kndungn mbesar..

boleh gi klinik sis.. biasa awal2 x nampak lagi .