normal ke tanda ni

nak tanya mommy semua, ni kan first pregnant sya. kerap kencing dan bila penghujung kencing rsa sakit. ni memang salah satu tanda kehamilan ke? sbb sya baca dkt google yes tanda khmilan, tapi sya nak juga tahu dari mommy2 semua. thank u 🥰#seriusnanya #firstmom

2 Các câu trả lời

Kena buat UFEME.. Check air kencing.. Kalau ada bakteria.. Nt doc bg antibiotik.. Tanda² UTI(jangkitan kuman pd salur kencing).

Kerap kencing tu ya normal. Tapi kencing berserta rasa sakit tu tak normal. Tanda kencing kotor. Pergi check di klinik ya.

12mo trước

Most welcome. 🌹