Korang sya nak tanya sya teringin sangat nak mkn nasi lemak mcd tapi boykot, dah lama sngt teringin😩

Nak makan mcd tapi boykot 🥹

5 Các câu trả lời

Sy prnh mcmtu sis . Mmg org kata boycott . Tpi ikut sis Klau nk merasa skli . Sy prnh mcmtu ngidam nk nasi mcd tpi sy beli Marrybrown pnye

Makan jelah wakk. Benda tu boikot je bukannya tak halal. Niat yang elok2 je makan sebab teringin bukan sebab nak support najis tu.

Hi mommy. I craved for Subway and I ate it. Semua bergantung pada niat kita. Just eat to satisfy the craving je, no harm 🥲

sy pulak teringin kfc..chezy wedges..tp tula...ermmm.ramai je suh mkn....

makan je. order foodpanda xde sape yg tahu.