Baby 35 minggu kurang berat badan?

Nak makan apa ye nak bagi baby dalam kandungan 35 minggu ni berat.. then baby kecik sepatutnya 2.5kg doc cakap sekarag 1.9kg 🥹 ada tips x

6 Các câu trả lời

Minum susu & banyak kan makan buah yg berkhasiat spya perkembangan baby cantik hehe.. x mcm sy 2nd trimester dah 60 pdhl brat sblm pregnant anak ke2 ni berat sy 45 je. skg dah msuk 32week brat nak naik 70 pula

1y trước

ok tq kongsi tips😊

cuba amalkan susu ya puan. sy 36w berat baby 2.95kg+/- Alhamdulillah..sy amalkan setiap hari susu dan cuba selit jgk makan buah2an.. insyaallah ikhtiar..baby sihat 😙

Saya suka makan manis tapi taklekat gdm .. masa 32week haritu berat baby 2.2kg . Skarang nak masuk 36 dah . taktau la brapa . Lusa baru checkup .

1y trước

sama..sy pn suka mkn manis jgk😅 slalu mnum susu..34week scan smlm berat bby 2.37

35w 1.9kg...kecik ke...tah la...smlm sy bru jumpa pakar kat hsptl...sy 34w bby bru 1.992g doc ckp ok je ..xckp kecik pon...

makan anggur hitam insyallah berat bby naik

minum susu anmum .