Buah pinggang baby bengkak dalam kandungan 28 minggu

Nak luah perasaan tak sedap hati saya. . Smlm sy pergi jumpa pakar.buah pinggang baby dua2 bengkak. Pakar bagi saya pilihan sama ada nak amik sample air ketumban atau tunggu baby lahir hospital akan monitor. Saya tolak untuk amik sample air ketumban. Minta mommies semua doakan urusan saya dan baby dipermudahkan sehingga bersalin ye.

3 Các câu trả lời

Semoga Allah permudahkan segala urusan awk dn bby dan Mudah2an keduanya sentiasa d bawah lindunganNya... Amin2 ya rabbal alamin 🤲

9mo trước

Aamiin. terima kasih mommies atas doanya

Ya Allah kesian baby 🥺 saya doakan baby n mommy sihat n dipermudahkan segala urusan ye amin

Aamiin. terima kasih mommies