Berak Berdarah

nak buat apa ye kalau berak berdarah kalau usia kandungan 7 bulan … nak kena pergi kk ke ? takutttt …

3 Các câu trả lời

dahtu nk pi mana lg kalau ada yg tak kena😅 pi je la klinik. mungkin buasir tu. sekurang2 nya doktor cek. berak berdarah tak kacau baby selalunya tp awk la pedih bontot nk berak

kalau tkut pegi kk, pegi la hospital kerajaan kalau xnak...mgkin boleh pegi hospital swasta or klinik swasta ke🤔asalkan p jmpa doctor ja, jangn jumpa tok bomoh sudh.

Kenapa takut :(( Kena pergi check la awak untuk tahu punca. Bawa anak tu, kesian dia.