Baby kena kuning lebih 14 hari

Nak bagi susu formula apa ye yg bagus? (Jgn suruh breastfeeding, sebab saya memang bf dia hari2, nak cari alternative lain yg mungkin lebih cepat turunkan kunin sebab dh lebih 14 hari)

15 Các câu trả lời

Sy guna susu anmumlac cpt sgt turun kuning , dri 179 pgi 49 . Setiap 1 jam rajin susukan. Btw full susu formula tk cmpur . Baby newborn.

anak saya sebulan lebih baru hilang . takpe mommy teruskan je bf mcm biasa.. jnji bby berak n kencing selalu..

puan mkn mknn berkhasiat cukup lemak cukup protein insyaallah mak happy dpt mkn best anak pun dpt manfaat

Berapa bacaan kuning tu?

Karihome