New Daddy's Woes!

My wife just gave birth one month ago and I feel like I don't have a life anymore! I want my guys' night out and soccer time with my buddies. Everything is about the baby now. Is this it for me? How do I tell my wife I need some me time without upsetting her?

198 Replies

Pekara penting pasangan PERLU TAHU waktu berkomunikasi dengan pasangan mengikut karakternya 👉 Puji dengan cara yang betul 👉 Respon dengan cara bijak 👉 Expressive mengikut situasi yang bermakna untuk setiap karakter 👉 Inspire pasangan dengan bahasa karakter untuk menjadi expressive 👉 Berhenti jadi KAYU dalam perhubungan 👉 Meminta maaf dengan cara yang karakter harapkan 👉 Membuat kejutan yang betul untuk setiap karakter 👉 Memenuhi expectation setiap pasangan 👉 Berbincang dengan bahasa karakter untuk memenuhi do & don'ts setiap pasangan 👉 Meraikan aktiviti yang bermakna buat setiap pasangan Fahami karakter pasangan dengan memiliki dan membaca ebook kkdi yang sarat dengan 7 chapter setiap karakter ini. Klik sini sekarang! https://thephotolicious.onpay.my/order/form/EBOOKk/645