batuk tak hilang hilang nak dekat sebulan

musim ke apa skrg ek batuk tak hilang hilang, sy dah pergi klinik doc bagi ubat batuk je, sy makan ikut time.. tapi smpai skrg tk hilang lagi, batuk kokol ke? ke sebab pregnant batuk? takleh tahan sampai pakai pad tiap hari sebab bila batuk je mesti nak terkencing takleh nak tahan.. haih ada tips tak nak hilangkan batuk? nak dekat sbulan dah batuk🥲

3 Các câu trả lời

pergi kk. utk makesure batuk bukan disebabkan jangkitan kuman kena buat blood test.. kalau result ok means batuk biasa je tu