Week 34 tiada apa2 sakit

Hi.. mungkin agak pelik tapi normal ka kalau semenjak masuk trimester 3 ni takde rasa sakit apa2 😅 payudara tak sakit, kaki tak bengkak, pinggang tak sakit, perut takde rasa kerem2, tak jugak kerap kencing macam selalu org cakap.. tidur pun ok, xda mengeras perut.. atau belum sampai waktunya.. entahlah.. dah mengandung ni, smua nak risau. Sakit risau, tak sakit risau 😅😅😅 #firsttimemom

7 Các câu trả lời

sama la macam saya .. dah 31weeks tapi tak rasa sakit pinggang , perut tak cram , kencing tak kerap , kaki tangan xsembab. normal macam biasa je . Alhamdulillah rezeki mengandung anak pertama ni .. kadang kakak2 tanya kerap tak kencing . saya ckp xpernah bngun tengah2 malam nk terkencing maybe bby tak turun lagi kepala dia bawah .

34w jgk tp mmg selalu sakit pinggang, tulang pinggul, ats tundun miss v pn kdg sakit, celah kangkang pn dh rsa sakit2 bila belah mlm, sbb siang aktif kerja. Yg sakit mcm ni pn risau jgk😆

1y trước

Hehe aah ni yg biasa dengar.. org sekeliling cakap sebab baby dah masuk laluan kan sbbtu normal sakit2 🤭🥶 saya ni xda pulak.. tapi dah gi cek haritu dr cakap baby dah kat bawah jugak.. pelik ni takde rasa sakit. Bukan nak meminta.. tapi entah, risau juga adoila kepala otak ni 😵‍💫

awk kita sama la . makin hilang semua tu . skli kencing penoh mcm tahan kencing . . payudara Pon TK sakit , semoga mudah la urusan bersalin kita nanti

1y trước

Aamiin ya Rabbal Alamin.

sy 33w.. pingang sakit tulang kemaluan sakit mlm tdo kadang sesak nafas..bersyukur la sis xde rasa mcm ni🥰🥰

Sakit risau..tak sakit lagi risau😂!!!! mungkin tu rezeki sis ..😁 ikut badan masing2..

1y trước

Kita sama sis.. sy pun masa 2nd trimester teruk jugak, dpt macam2 sakit badan ni. Tapi dah masuk trim 3 selesa pulak. Risau 🤣 tu la tu.. alhamdulillah sis, harap2 normal je lah kan.. rezeki dipermudah dah nak dekat2 due ni.. hehe semoga ok2 je sis! 💖

Sya 34 weeks kaki bengkak muntah2 xde selera mkn perut keras sakit pinggang kerap kencing

1y trước

Samalah kta.34 weeks dh.tp mcm kna morning sickness balik 😩

Seronoknya. Yg pnting bby sihat ❤️