26weak prgnant kdg xrasa tndgan adkah nrmal.ank first

Hi mumy2 nk tya sy ad first xd pglman skrg dh 26weak ad msa sy rasa tndgan bby ad masa tak adkah ia nrmal?bla xrasa sy jdk risau..kdg mlm dy aktiv kdg siang xmenntu.tndgan pun xbrarapa kuat lg tp rasala..cma 2la ad msa xrasa tu sy jdk risau please share pglaman mumy2 semua # #

4 Các câu trả lời

saya ada kena hritu seharian banyak berdiri dan begerak jalan jadi dlm 2 hri mcmtu bby kurang gerak pastu dh ok semula , jgn risau ye mommy

7mo trước

huhu ok trma ksh..2la dy diam kte y risau

selalunya sebab siang kita busy, jadi tak fokus pada tendangan baby. and bila kita banyak bergerak, baby berhayun dalam perut, dia tidur.

7mo trước

oh mcm tu...baik2 trma ksh..kdg rasa tndgn kuat kdg xrasa 2 y jdk risau huhu

Betul saya pun rasa mcm awak insya Allah doa dia sntiasa sihat okiee

7mo trước

ok tq mummy insyallah

normal je sebab baby kecik lg.

7mo trước

oh 2la risau sy..sb xd pglaman xtau huhu