Barang Baby ke hospital

Hi mummys.. saya da siap pack barang baby.. sekarang 38w3d.. takde pape tande lagi baby nak keluar.. sonok sangat duduk dalam perut ibu die nie.. tak saba rasenye nak jumpe anak ibu ayah.. da 4 tahun penantian.. 4x juga gugur.. alhamdulillah bakal bergelar ibu beberape hari lagi.. doakan saya mudah bersalin ye mummy2.. saya pun akan sentiase doakan bakal2 ibu dipermudahkan urusan bersalin.. 🥰#firstbaby #1stimemom

Barang Baby ke hospital
108 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan sis.. lebih kurang saya...4thn 5bln

Kena bawak apa je barang baby ke hospital.. sy xtau nak bawak apa😅

3y trước

Bwk bju baby 2 helai da ckup klau bersalin kerajaan la..sbb baby pakai bju hospital..berus gigi,bju ibu 2 helai.pampers kne byk sbb baby kerap berak.pad ibu..makanan cm biskut,roti,milo atau horlicks ke sbb da lps bersalin mesti lapar dan lps menyusu pun lapar😅

semoga dipermudahkan nak tye mana beli pack plastic tu ye 🥰

3y trước

tq dear t kita cri smpi jmpe

InsyaALLAH. Moga d permudahkan urusan kita semua. Amin 😊

Semoga dipermudahkan segala urusan awk.. Amiinnnn 🥰

Semoga dipermudah kan segala urusan semuanyaa 🥰🥰

amin..semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nanti..

4y trước

aminnnn.. insyaAllah semoge urusan bakal ibu bersalin dipermudahkan juge.. 🥰

semoga urusan bsalin puan dimudahkan Allah..aminnn...

InshaAllah. Semoga dipermudahkan sis bersalin. ❤️

alhamdulullah. semoga dipermudahkan segala urusan.