SLE and Pregnancy

Hi mummys. Saya baru first time pregnant. Baru masuk 4 weeks (first day last period 28/2). Tapi saya ada SLE. Awal lagi nak pergi ke doktor tapi boleh ke nak pergi juga for any queries? Thank you in advance🙏🏻🙏🏻🫶🏻🫶🏻

3 Các câu trả lời

Dah boleh book untuk buka buku pink. Awak nak buka kat KK ke swasta? Kalau KK bawah 8 weeks jarang mereka terima melainkan awak high risk mom atau KK tu ada empty slot. SLE ni high risk category so kena buka buku awal untuk dapatkan pantauan awal daripada doktor. Kalau swasta, awak boleh walk in immediate. Tak kisah nak buka buku kat mana, yang penting masa nak book nanti awak kena inform tahap kesihatan awak.

6mo trước

Baikkk terima kasih atas nasihat dan cadangan🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sangat membantu

hi sma la . last period 28/2 . tapi blum cek upt lagi . takut pula kena prank

6mo trước

saya ada baca somewhere, kalau awak nak yakin lagi, check upt 14 hari lambat period heheee. Semoga yang baik baik awak 🥰

hi sma 4weeks last period pun 28/2)😊

6mo trước

aminn" insyaallah 🤲☺️