Nak dekat due makin pedih ulu hati

Mummys ? Normal ke tidak kalau pedih ulu hati smkin menjadi2 bila dah nk beranak nii . Hmm perit tau 😭😭😭 xleh tidurrr#pleasehelp #firstmom

3 Các câu trả lời

hai mommy. yes sgt normal tp nanti ada masanya mommy akan perasan dah tk terasa pedih ulu hati tu. bermakna baby dh masuk laluan

2y trước

Oh yekee , tp ni menjadi jadi rasaa nya aishh .. seksa dibuatnya 🥲

Sy 36 mggu dah start pedih ulu hati..malam xbleh tdo dbuatnya..makan jaga dah..

2y trước

Kann , seksa sgt 🥹🥹

Normal awak hehe especially bila dia tendang semua ya Allah

2y trước

Hanya allah yg tahu 😭