37weeks pregnant

mummy2 start buat senaman masa kandungan berapa?? ..sya kira boleh start senaman dah kan kalau dah 37week ni ..ish xsabar laa nk tnggu baby ni keluar🤩

3 Các câu trả lời

Awak nak buat sekarang pun boleh 😊 Macam saya tak tunggu certain weeks. Saya memang orang yang aktif sebelum pregnant juga. Hehe

11mo trước

Saya bekerja sis. Naik public transport. Rutin sebelum pregnant dan masa pregnant tetap sama. Tapi hari cuti tak payah cakap la. Tido je kerja kalau suami takde kat rumah hahahaha. Bila suami ada, kami pergi taman brisk walking sama2 hehe. Saya tak buat senaman yang khas untuk ibu mengandung. Saya buat light exercise je macam brisk walk, naik turun tangga.

saya mmg aktif bekerja sblum ni dan start buat senaman masa 35 week sis, tapi sekarang 37week lbih baby belum keluar lagi 😊

Blh je . Kdg2 ad je dr scan untuk cek i ketuban tu . Kita request nk tgok bby skli hehe