Mgtt result

Hi mummy² smua, i baru dapat result & kena GDM 😭 adakah kena bersalin awl? Risau nya, rasa down sgt. I dah control benda manis sepanjang pregnant 😪#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

xyah nak rasa down. ramai je yg kena. bukan sbb mkn manis ke apa. kekdg bila kandungan makin membesar kandungan gula dlm bdn makin tinggi. sye pon gdm on diet control. doctor xde ckp langsung bersalin awl. doctor kata tgu je ade tanda nak bersalin baru pi hospital.