Keratin treatment

Hi mummy2, saya tanya ada tak mommies yg pernah buat keratin treatment ketika hamil? Sbb saya tanpa fikir pjng tdi buat keratin treatment dan skrg saya terfikir2 ada side effect tak nti. Jdi overthinking sgt 😣 ##advicepls #pregnancy #firstbaby #hairtreatment

2 Các câu trả lời

sebelum nak buat tuh tanya dulu sama ada dalam tuh ada chemical ke tidak sebab kadang2 ada je tak silap saya tengok u tube dia cakap keratin treatmen yang tak guna bahan chemical ..

sy pernah je buat. alhamdulillah baby lahir sihat je. cumanya mmg x digalakkan sbb keratin ada pakai bahan chemical