35minggu naik merah n gatal

mummy2 penah dak naik bijik2 yang berair mcm ni?? ..sya satu bdan naik mcm ni dengan gatal mereyamnya ..kat perut jgn kata laa habis dah merah2 ..normal ka ni yaa??

35minggu naik merah n gatal
6 Các câu trả lời

Saya pun samaa, gatal2 merah2 berparut habis. Dengan kulit kering sampai mengelupas. Doktor cakap sapu je losyen apa apa

11mo trước

sis naik bintik2 merah satu badan jugak ka n gatal?? ..sya naik satu badan n memang sangt2 gatal .pastu dkter kk sya buat surat jmpa pakar terus

Sy pn macam ni time masuk trimester 3 . Nanti checkup bagitahu doc . Minta calamine lotion . InshaAllah berkesan .

11mo trước

sya bagitau dkter dah n dkter kk buat surat untuk jmpa pakar trus ..

better puan g klnik dptkn rawatan..nnti doc akan bg ubat .mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

11mo trước

sya dah pergi jmpa pakar kulit dah ..katanya sya elegik ..ermm

sy hritu kne bawah leher. sapu ubat dktor bgi yg berangin tu sbb gatal, dh lega

11mo trước

sya ada dpt gak ubat beragin tu ..tapi bila berangin tu dah hilang dia mai gatai balik

Sme sis .leher , perot, belakang badan penuh gini 😵‍💫

11mo trước

sis bgitau dkter dah?? .sya trus kena gi jmpa pakar sbab sya gatal sngat2 satu badan ..sya naik merah2 yg jenis berair punya ..seksanya nk tidur😵

tgh mengalami 🥲

11mo trước

dah kurang sikit ..kat perut xberasa dah gatal2 ..cuma gatal dekat kaki ngn tngan