Normal tak

Hi mummy’s, sy 27weeks5days semlm scan doc kata kepala baby dah kat bawah ? Normal ke ? Tk terlalu awal ke dia pusing kepala kat bawah ? Doc pun senyap je tk kata normal ke tak sy pun lupa nk tnya normal ke tak ? Btw sy first mom tktahu ok ke tk baby kepala kat bawah #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstmom

9 Các câu trả lời

Nanti dia pusing2 lagi. Macam saya 28w. Khamis last week scan kepala dok bawah, isnin ni scan kepala kat atas pulak. Ada masa lagi tu. Baby kecik lg dia still boleh pusing.

Normal. 4hb haritu saya scan 28week. Kepala baby pun dh dekat bawah. Doc kata okay je normal. Selagi uri tak halang pintu rahim kita

Saya dari awal lagi kepala dia mmg kat bawah bila scan😬 harap harap dah nak bersalin nanti tak pusing ke atas sudahlah😅😅

Doktor kata kepala kt bawah tu bukan bermaksud dah masuk laluan. Tu maknanya baby tak breech

Awl sgt lg, dia boleh je lg pusing2, dah ke bawah bukannya dah masuk laluan

saya dah 30w masih lagi X turun kepala nye. risau xnk ceaser

my one doctor say is normal tell me dont worry ya.

normal sis. asal kan bukan uri yg tutup laluan

Normal je.