Dah ready ke?

Mummy smua bila due ? Due saya cntik 2/4/2024 tapi lme plak nk tggu🤣Bukak tt n fb ramai post da bersalin awal.. tak sabar nk cium bau baby🥰

18 Các câu trả lời

Due sya 22.04.24, tapi tetiba nak tarikh cantik pulak 24.04.24 😂 Semoga proses bersalin brjln dgn lancar..

saya 16/4 .. yakin pula rasa bby kluar awal bulan 4 🤭 , ank ke5 .. ank lain smua kluar awal dlm smnggu .

sy 19.4..tapi x rasa 19 hujung bulan 3 insyallah 😂hahaha

7mo trước

tak awal sgt pon tu. .hjung bulan 3 tu dia da masuk 37 week da okey utk bersalin

sy tgh tunggu ank no 2..due 4/4/2024...

7mo trước

harp kluar awal la sblom raya ke huhuhuh at least raya kt umah bukn kt hospital

11 hb 4. mmg raya kat hospital

7mo trước

Sama😍

Saya due 11/4..tp diawalkan 2 minggu sbb ade gdm

7mo trước

yang sy tahu kalau gdm ubat @ insulin kene beranak 2 minggu awal. kalau gdm on diet x boleh lebih dari due. mcm sy gdm on diet. mmg dh dpt surat referral letter serah diri pada tarikh due date if tak beranak lagi.

sy 7/ 4 moga² bersalin sblm raya la😅

7mo trước

harap tak beraya kt hospital la ye 😆

kna induce 3/4 . hope brnk 4/4/24

7mo trước

hahaha wahh ..boleh tu ..sy dulu kne induce 21/9 ..bersalin pkul 12 mlm dpt tarikh 22/9/22🤭