Hospital bag, dah ready ke?

Hi mummy semua, skrg sy dah 31 weeks. Ada yg dah ready hospital bag ke? Selalunya bila mummy semua dah ready hospital bag?

18 Các câu trả lời

sy pon 31w...lom packing apa lagi..brg pon byk xde lagi..baju baby je yg dah beli..mgu dpn nie baru nk g beli brg2 lain..ank 1st juga..

saya dah ready terus pek letak dalam bonet dan buku pink kena sentiasa bersama kita..kalau petgi memana semua da ready🤭🤭

sye 32 week ..esok bru nk prepare barang nk packing smue..sye msuk luggage kecik tu je ..senang tarik n muat smue

Saya barang banyak beli dah, tapi tak basuh lagi 😅 next week nampak gayanya kena start basuh la jawabnye 🤣

sya lerr tuwww 31w 3d. blm ready apa-ii lgi wak, beli pun blm nak sedia apa🥲 extra 2w lgi bru start nak beli

Hi boleh suggestkan Barang apa perlu beli? Saya masuk 32w. Belum beli apa². Minta cadangan. First baby. Blur ni

1y trước

Byk tu sis nk listkn.. sis boleh google list barang newborn.. screenshot or printkn then boleh tickkan mana dah beli… saya banyak recycle barang baby no 1 je dulu..

Dah ready.. Tapi macam banyak pula sya bawa 😅 sebab Anak pertama dulu sya ditahan lama di wad..

sy 30 week . brg baby xhabis cari lagi 😅.. risau juga