Rambut luruh lepas bersalin 😭

Hi mummy semua , saya nk tanya mcm mana ya nk atasi rambut luruh ni , saya tau normal kalau lepas bersalin akan alami rambut luruh. Anak saya dah 6 bulan , rambut saya ni saya rasa mmg akan botak dah tak lama lagi ni kalau still berterusan 😂. Mummy mummy ada tips tak atasi rambut luruh ni ?

2 Các câu trả lời

try pakai syampu bawang yg untuk wanita.. kena pakai konsisten.. sy guna ok, walaupun rambut masih luruh, tapi cepat tumbuh anak rambut cover semula bahagian botak.. lepas dah tumbuh anak rambut baru la dah kurang keguguran rambut. tumbuh akar rambut yg baru dan kuat.

pakai tonik sis. ni saya baru ja start nak pakai, duk ingat potong rambut okay, rupanya still gugur teruk. 😂 .