Keguguran d&c hospital

Hi mummy semua nk tanya ada tak pengalaman keguguran cuci rahim tu kt hosp . Saya takut ada kesan2 lah cuci ada option lain ke hosp akan bagi ubat ke apa . Saya tngk google semua mcm menyeramkan cuci rahim tu 🥹

3 Các câu trả lời

Bius separuh atau bius penuh.. Doktor yg akan tentukan.. Klu bius separuh (bhgn pinggang smpai kaki xkan dpt rasa).. Kena puasa dari smlm pkul 10.. Esok pagi pn xleh sarapan xleh mnum air.. Sbb nk masuk bilik bedah kn.. Lpas cuci.. Kena baring 6jam utk stabilkan dlu kesan2 bius tu.. kaki pn belum dpt gerak kuat lg.. Lepas dah habis baring 6jam bru bole slow bangun n mkn.. Tu pn mmg akan sakit kpla kesan bius.. Bgantung pd org kesan tu ada yg truk ada yg x

9mo trước

Ada buis alhamdulillah tngk google mcm2 takut rasanya

Saya dh kena bulan 5 tahun lps jgn risau sis..sy pun baca kat google memang mcm scary tapi ok je sebab bius

9mo trước

Ye ke kak terima kasih kak lega rasany saya dengar

xperlu tkut. dnc nanti dibius. awk tak rasa apa2 pun semasa prosedur.

9mo trước

Ye ke terima kasih kak lega hati tngk google mcm2 scary rasanya