Gender baby

Hi mummy semua. Maaf bertanya, ni experience saya mengandung anak sulung. Saya baru siap scan detail baby saya 20 weeks 1 days Alhamdulilah doktor cakap baby saya sihat. Doktor scan nampak gender boy dia tunjuk. Baba dia dah happy dah. Btw gender nya akan betul kekal sampai bersalin kan? Saya dah beli barang baby boy biru biru dah.🤭🤣

5 Các câu trả lời

Saya pun baby boy 🥰 cumanya saya beli warna putih/earthy tone je baju2 dia hehehe sebab suka aesthetic sikit 🙊 tu la takut juga kena scam dengan scan sebab ada tgk dkt tiktok ramai juga ibu2 time scan lain, tapi keluar lain. Ada tu yang scan sampai 2-3 kali boy tapi keluar girl.

saya pun nmpak boy beli yg biru2.. tpi sy pikir klu tiba2 kluar ppuan ke pkai biru pun xde la pelik sngt kot. haha. gender x brubah awak tpi depends kt dr yg scan tu. kdang2 ada yg tersalah position ke bleh salah tgk. tpi kebanyakkan klu nmpk boy insyaallah boy la tu.

inshaAllah betul.. tp klau nk selamat beli yg unisex semua blh pkai.. nt dh lahir baru beli ikut gender

gender memang tak berubah.. tapi ada kemungkinan kesilapan masa tgk.. better double confirm masa 28w

Laaa xpe je.. Biru tu unisex wak.. Xde masalah pon if let's say y kluar nti baby girl...