Sesak nafas pening dan loya

Hi mummy. Saya skrng ni dah masuk 28 week dan kerap rasa sesak nafas buat saya rasa tak selesa dan pening serta loya nak muntah. Rasa ni tak tentu bukan waktu kite buat apa2 kerja makan atau berjalan. Tiba saja Boleh rasa dada sempit. Perlu ke prgi hospital dan Ini normal ke ye? Mohon bantuan ada yg tahu. Tq🤧

2 Các câu trả lời

Samaa. Sy pun masuk 29w dahh. Asal t/hari sy akan rasa dada tu sempit susah nafas. Sy minum air banyak dan makan utk distract benda tu🥲 dalam beberapa jam hilang.

12mo trước

Tapi bila buat searching kann. Benda tu normal🥲 bertabahlah yaa ibu. Awk pun moga baik2 selalu💪🏻

bole jd hb low. bp rendah atau tinggi. atau jantung laju. kena cek tu.

12mo trước

sebelum checkup baik sis makan makanan yg naiikan hb,kalau x kena drip 6 jam sis..sy tiap kali nk dkt checkup pulun mkn buah delima jambu batu epal semua