Takut untuk bersama

Hi mummy" nak tnya MCM mna nak hilangkan rasa takut bersama suami Harini genap 70hari dh xda rasa sakit pun kat bawah ni dan saya dh hbis nifas pantang sbnarnya dh blh bersama tapi perasaan takut tu xtau la nak ckp mcm mna Suami saya sllu Mnta kebelakangan ini untuk bersama tapi saya sllu tolak sbb masih takut tapi suami saya tak paksa pun atau marah dia cuma buat muka kasian dan diam kadang rasa bersalah jga sbb dh trlalu lama x bersama dua 2bulan lebih..kadang saya tolong dia dgn cara lain tpi skrng dia dh xnak saya x nafikan la lelaki kan dia nak hubungan intim#firstmom #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

nak hilangkan rasa takut awak kena bersama dulu. kalau tak kita fikir je sampai bila bila pun takut. nanti nak bersama tu cakap la dekat suami slow slow je, try dulu.

6mo trước

ok terima kasih awk