Detail scan clinic

Hi mummy. Nak tanyaa korang yg dh 18-22 week buat detail scan boleh tak recommend clinic yg terbaik dari segi harga and scan. Prefer area selangor. Thankyou in advance ye mummy 🥰 #firsttimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Hi sis 😊 saya buat kat Klinik Myfamily, ampang. Sonographer memang scan very detail & explain pun bagus. Kalau sis ada benda tak faham apa yang discan, boleh tanya terus kat dia. Klinik pun selesa ada aircond, suami boleh masuk bilik scan. Kalau detail scan + growth scan = RM150 Detail scan + growth scan + 4D/5D scan = RM220 Kalau ampang jauh dari rumah sis, nanti sis google cawangan dia yang lain kat selangor, saya tak sure ada ke tak.

2y trước

hehe you're welcome awak 😍

search sonobee. weekdays 88 anatomy scan + 2d.