Week 34 - Sakit Perut

Hi mummy, nak tanya normal ke sakit perut di bahagian belah kanan rasa macam dicucuk atau macam rasa period pain. Perlu ke hospital untuk check? Start sakit 2pagi sampai ke petang ni.

1 Trả lời

kalo sakit yg kerap & lama perlu pergi cek up di hospital kecemasan tros. coz saya time 34w pon pnh ada contraction buka 1cm. then doc ccuk ubat tahan sakit & ubat matangkan paru2 untuk bayi kt kita. saya kne tahan 3 hari sbbkam contraction tu..tp lepas tu boleh balek rumah semula. time 36w jadi blek kne tahan lagi sekali. last 38w baru btoi bersalin boleh join grup wasap mommy & ttc kalo nak tanya ppe kat situ juga ok 😊 https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe