Baby 9bulan batuk

Hi, mummy nak tanya. Baby 9bulan boleh kasi ubat ke? Anak saya batuk maybe sebab berjangkit dengan orang dalam rumah. Atau mammy boleh share petua hilangkan batuk baby 9bulan. Kesian nak tidur tapi asik terjaga

2 Các câu trả lời

Hi mmy. Try beli cough relief patch pastu tampal patch tu dekat dada baby n blkg badan baby. Berkesan bg saya Moga anak sis cepat lega dari batuk ye amin ❤️

sy sapu minyak herba asmak atau vicks baby. pastu sy bagi anak minum air rebusan singo pear.

6mo trước

sy sapu minyak kat dada, belakang badan, betis tapak kaki. minyak tu panas sikit, kalau untuk baby cuba dulu 1-2 titik. untuk dewasa pun boleh pakai minyak tu. singo pear tu sy beli kat village grocer. tapi haritu sy pernah jumpa kat nsk. kalau boleh beli singo pear yang dari korea atau japan, elakkan dari china. air rebusan tu letak dalam cawan, bagi anak minum. habis secawan tu, habis la. lagipun anak minum sikit2 kan.