gender scan

mummy mummy yang due january ni ada ke yang dah pergi scan gender? nampak jelas dah ke? hehehe kita tak sabar nak scan nak beli barang baby 🥺

13 Các câu trả lời

sy 17w semlm try nasib kot nmpk sementara tngh ade promo scan kt klinik sy prgi tu.. nmpk mcm pistol, tpi doctor pon x berani confirmkn sbb tkot tali pusat yg nmpk tu.. 😅 kalau pistol lgi pun sy ok je, maknanye sy dh ada BoBoiBoy kuasa 3 lh nti.. tpi sulung Allah dh jmput dlu.. tinggl yg no2 skrg, no2 pun x smpat jumpa abg yg sulung, 2 bln lps yg sulung meninggal bru yg no2 lekat. skrg yg no2 tk sabar nk jumpa adk nye.. 5tahun dia sorang²🤭

3t trước

nmpk mcm brsambung dngn bawah dia tu nmpk bulat mcm telur dia mungkin btul boy, insya Allah.. doa bnyk² ye😊

anak 1st boy, anak 2nd girl. 3rd belum tunjuk lagi. scan dekat KK pun dia pusing belakang. time si abang dulu 16w dia dah tunjuk pistol 😂 due 3/1. tak sabar nak tahu sebab nak beli barang baby. 3rd pun masih excited nak beli barang macam anak 1st. hehe.

mase 18w scan dekat kk.. nampak kosong dekat tengah.. doc ckp mgkin perempuan tp xconfirm lagi sbb dia akan berubah lagi kan.. dlm proses pembentukan.. anak sulung dah perempuan, harap dpt laki laa pulak.. tp kalau dpt pp pun tkpe asalkan sihat.. hehhe... 😂

4t trước

sama la kita dh scan masa 18w dkat kk..doc pun ckp mcm gegirl sbb xnampak bebird pun..doc ckp biasanya kalau boy dh blh nampak jelas tp doc ckp kena scan balik utk confirmkan..sy plak mengharap girl sbb ank first dh boy😂

masa 18w doc kk dh scan gender..doc ckp mcm girl sbb xnampak bebird dia pun..kita tgn dh gatai nk beli brg2 baby girl tp xblh nk bharap sgt awal2 scan ni takot bertukar pulak🤣so tahan sabar dulu la sbelum buat detail scan 20w keatas nanti..

saya pegi scan masa 17w just for growth scan, doctor try nak peek gender tp baby kepit kaki + bergerak active sgt so tak dapat tgk 😆 doctor kata tunggu 21w mai lagi buat detailed scan terus sekalian..

16 weeks haritu dah scan nampak macam boboy.. tapi sonographer tu sarankan buat lagi skli masa mimggu ke 20 utk lebih jelas. Doktor kk pon sarankan utk terus buat detail scan masa minggu ke 20 nanti.

Kita 16w lum lagi..tggu 20-22week..bole scan gender..brg2 baby yg penting da beli dah...mcm playpen cot,car seat..baju2 utk baby nnt da hujung2 lps scan bru beli..online aje murahh

1mo trước

bestnya. kita belum beli apa lagi. nak start beli after dh scan nanti hehe. plan pun nak beli online jee

Sama lah belum lagi scan gender harap harini dpt scan nampak lah gender baby . Ibu dia tangan dah tak sabar nak beli brg baby dah hahahaha 🤣

saya jumaat ni baru nak pergi scan gender cukup 20 weeks 2 days tapi barang barang baby dah beli 🤭 saya beli yg unisex jee

saya tunggu 20w baru scan, in shaa Allah seminggu je lagi. tapi dah beli sikit barang baby, beli yang unisex je