Uri baby lepas lahir

Hi mummy, husband saya plan Pas lahir nak sedekahkan Uri baby dekat hospital je. Siapa yg pernah?

2 Các câu trả lời

biasa yg tinggalkn kt spital.. non muslim je.. tp skng non muslim pn ade yg bwak balik...klu tinggal kn kt spital...xpasti hospital buat mcm mne . sme ade dilupuskn atau ditanam...

2y trước

pada pendpt sye.. adelh lebih baik kiter bawak blik..

Kalau kata orang dulu, uri ni ibarat kawan buat baby masa dalam kandungan. Uri perlu di basuh dan di tanam dengan sebaiknya, sebab risau baby sakit.