40w 4d early labour

Hi mummy, boleh share tips cepatkan bukaan? Semalam dah ada blood show and pergi hospital. Dr discharge sebab bukaan baru 1cm. First baby memang lambat bukaan ya? 4/7 ni dah kena serah diri kalau belum deliver.. #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

lain ibu lain bukaan nya. cuba buat exercise. macam saya 1st pregnancy 40w1d je.

12mo trước

goodluck mom. hari2 sembang dgn baby ye. selalu baca doa nabi yunus. semoga dipermudahkan segala urusan. kalau tk dapat normal, czer pun tkpe. asalkan baby sihat selalu.