4d scan muka baby

Hi mummy’s bila ya kita boleh buat 3d ke 4d ke untuk tgk muka baby ? Sekarang umur baby baru 24weeks hehe nk buat sekarang rasa mcm kecik lagi kan ? Yang paling jelas nampak muka baby dlm perut tu berapa D ye ? Sy first mom tktahu sgt hehe#ingintahu #seriusnanya #firstbaby #seriusnanya #ingintahu

7 Các câu trả lời

hr tu sonographer ada bgtau, 24w boleh dh buat cumanya pipi baby nampak kurus lagi lah.. kalau nak tgk baby yg dh nmpak tembam2 comey tu, 28w ke atas dh boleh buat dh.. cuma jgn lebih 34 ke 35w ke.. sbb takut baby tk nak tunjuk muka😅

12mo trước

Wah best nya hehe taksaba plk kiterr nk buat jgk 🤭

saya buat scan 4d sekali detail scan masa 24w, alhamdulillah gmbr scan 4d cantik, muka baby pun dah nampak, siap vid nampak dia jelir2 lidah sikit 🤣

12mo trước

Wah yeke, ada org kata muka baby time ni tk nampak muka sebenar dia lgi hehe kena tunggu 30weeks keatas lagi nmpk muka comel dia 😅

tempat saya 26w da boleh buat 5d...jelas sgt...tp bergantung pd baby jgk...kalau dy tutup muka pakai tgan dy nmpk la sikit2 jk...

28w ke atas sis. Sy haritu 24w buat details scan skali 4d. Muka tak berapa clear. Dia sorok muka satu hal. Huhu.

12mo trước

Hehe sy dah buat detail scan ni nk buat 5d la plk 🤭

Boleh. Nak clear scan 5D

28 week above,5D sis

12mo trước

Hehe ok baik tq ya 🤍

Buat 5D dear

12mo trước

Baik mommy tq ya 🤍