11 week. Angin nak sendawa x hilang2.

Hi mummy. Ada tips nk hilangkan angin yg trsekat kt dada n tekak? Makan ke tak makan. Angin ni x hilang2. Walaupun da sendawa still x hilang. And bila sendawa rsa dada tu berapi. Pdhl x mkn pedas. Sy ada alahan tp still bole mkn. And asam2 sy xbole mkn. Mulut auto keluarkan air liur masam2. Sy kerap rasa sejuk. Hari2 rasa sejuk. Tp x demam pun. Pinggang pun da start makin sakit. Tp sakit bukan bahagian pinggang buat bawah skit sblm pinggul. Pinggang ni bole urut x?

2 Các câu trả lời

sama ....tk tau nk hilang kn mcm mana jugak ...selalu Sy muntah kn aje ..baru rasa Lega siket ...