Makan nangka

Hi mummies,klau pregnant boleh makan nangka ka?teringin mau makan tapi ada yg ckp x bagus makan klau pregnant..btw im 14w #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy baru je kemarin buat jus nangka😂 taktau pula org preg takleh minum setahu sy buah nenas je takleh mkn sbb tajam kn. awk mkn je klau teringin tp jgn la pulak hbis kan 1buah nangka tu😂

5mo trước

🤣🤣🤣terima kasih sis,respon

hi Sis, Sy ada makan hirisan nangka dlm desert hari tu. ok je. xde ape. cuma jgn makan byk mungkin 😊

5mo trước

tq sis respon 🙏