Kaki bengkak air sampai jadi gatal

Mummies yg 38 minggu ke atas, ada tak yg kaki masih bengkak air? Sy punya kaki ni masih bengkak naik sampai ke betis. Bila mengadu masa checkup drg ckp ni normal sbb bila check bp saya cantik, kencing bersih, takde pening ke apa. Tanda2 lain takde keluar apa lagi. Boleh tak nak serah diri je sbb sakit kaki ni bengkak takmau surut sampai rasa gatal2 sbb kulit dah tegang sgt. 😭 #firstmom #38weeks

1 Trả lời

masa tidur atau duduk, ada tinggikan kaki tak? boleh cuba pakai stokin ted.