Batuk demam panas

Mummies,, sy skrg 17w.. Batuk terok.. Doktor bg ubat buang kahak ja xbg ubat batuk.. Nak tnya,, blh ke sy nak mkn Himalaya Salt utk kurangkan gatal tekak n batuk terok

2 Các câu trả lời

Klau mengandung, mmg kita x boleh mkn ubat batuk, kena guna cara yg semulajadi. Kena kurangkan mkn mknn yg berminyak yg boleh buat batuk tu. Minum air suam. Masa sy preggy & batuk, sampai rimas, nk mkn ubat x boleh. Sy minum air madu suam utk pagi2.

boleh , saya anak 2 , memang batuk teruk sampai nak termuntah lah , ubat batuk pun tak membantu , saya legakan tekak dengan Himalayan salt tu je sebab sedap and berangin sikit je

2mo trước

Ok tq sis bg jwpan 😊