Second trimester, badan gatal2

Hi mummies, siapa kt sini masuk second trimester badan rasa panas n tumbuh gatal2 dekat belakang badan . Saya tengah alami nya 😭😭😭. Badan rasa tak selesa panas semacam , rasa mcm nk rendam dlm bilik air je 😭. Lgi satu muka pon jadi kering n tak selesa . Ade idea mcmne nk hilangkannya ?

1 Trả lời

sama mcm sya .. sya lepas mndi lap kering lepastu pakai powder budak pnya tu😂 kalau berpeloh mmg mandi lagi .. depan kipas 24jam .. kain standby pakai lap peluh ..