Susu utk baby 1 bulan setengah

mummies, nak tnya brapa selalunya baby boy berusia 1 bulan setengah minum? Sbb anak sy minum 3 oz setiap 3 jam masih menagis lepas susu x cukup. Rasa macam kalau lebih 3 oz tu byk sgt pulak sbb lepas minum dia akan jeluak byk. normal ke mummies? perlu ke sy upkan jumlah susu?

1 Trả lời

1 bln perut baby kecik je.kalo susu fm tgk sukatan bncuhan kt kotak, ikut situ.lpas mnum tepuk2 bg sendawa. mummy cek mybe baby nangis bkn sbb lpar lg.. cek perut, pampers, @ ngntok. bedungkn kemas2

2y trước

mmg nagis sbb nk susu lagi sis, bila susu bis trus mengamuk. kalau ada baki sikit2 tu sy bgi dia sambar mcm x minum lagi